Organisation

                                                                      1972   13. december   2022                                                                            DSC01966     Menstrup Bygade 60

       4700 Næstved

Vi holder til på Marvede gl. skole ved Menstrup, hvor vi har lokaler på 1. salen i den gamle skolebygning. I 2015 fik vi monteret stolelifte på alle trapperne, så der nu er der gode adgangsforhold for alle.

 Vi er en meget aktiv forening med mange aktiviteter og endnu flere ideer i tankerne. Vi mangler blot tid og mandskab til at fører dem alle ud i livet. Vil du være med til at gøre en indsats, så lad os det vide.

Husk: Spørg ikke hvad foreningen kan gøre for dig, men spørg hvad du kan  gøre for foreningen.

 Vi forsøger hele tide, at forny os samtidig med at vi holder de gamle traditioner i hævd. Således tager vi meget gerne imod alle der har været udsendt i international tjeneste, men det må ikke gå udover dem, at der startede foreningen, var med Blå Baret. Vi skal alle kunne bevare vores identitet som Fredsbevarende-, Fredsskabende- og Krigsveteraner

 Vi er åbne for, at dem der ikke har været udsendt med Blå Baret, kan havde deres egne ”klubber” i foreningen og således drage nytte af lokalerne på skolen og foreningens viden.

 Vi er også åbne for, at lokalerne kan bruges af andre veteranforeninger og til gensynstræf for veteraner. Vi har jo alle været i international tjeneste, blot under forskellige forhold og omstændigheder.

 Har du lyst til at komme og besøge os og få en snak omkring udsendelse, foreningen eller andet, så er du velkommen den 1. onsdag i hver måned fra kl. 1900 – 2200 hvor der er åbent i lokalerne.

Tag gerne en kammerat med, så vi kan blive endnu flere.

Bestyrelsen i

De Blå Baretter

Næstved & Omegn